Stille verkoop via 
RKZ Makelaars..

25 juni, 2021

Soms heeft het de voorkeur een woningverkoop ‘stil’ te houden. Als eigenaar wil je in dat geval graag verkopen, maar heb je liever niet dat iedereen het kan zien. Stille verkoop is daarvoor de slimme oplossing.

Tijdens de stille verkoop van een huis komt de woning wel op de markt, maar is deze slechts zichtbaar voor een kleine groep geïnteresseerden. Uiteraard zal er ook geen ‘te koop bord’ in de tuin worden gezet. RKZ Makelaars biedt stille verkoop aan. Vaak kiezen we voor deze optie bij exclusieve woningen, waardoor de privacy van de verkoper zoveel mogelijk wordt gewaarborgd.


Het werkt zo: geïnteresseerden worden vooraf eerst gescreend. Voor kijkers zonder verkoopplannen blijft de deur dicht. Tijdens een stille verkoop gaan wij heel gericht op zoek naar de beste koper voor jouw woning. Een van de grote voordelen is dat jij geen drukte ervaart van bezichtigingen.

De woning zal niet verschijnen op woningwebsites zoals Funda, Pararius en ook niet op onze socials. Wij zullen de woning wel doorsturen naar ons grote netwerk van vastgoedbeleggers, makelaars en woningzoekende in het hogere segment. Indien er interesse is kan de woning met een wachtwoord bekeken worden op onze eigen website. Wij noemen deze verborgen woningen dan ook Hidden Listings.

Heb je interesse om je huis via de stille verkoop van RKZ te verkopen? Neem contact op met een van onze vestigingen, dan bespreken we samen de mogelijkheden.